Цена

23.900ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Клупа Fid Bench Atleticore

ATLETICORE Fid Bench е искклучително цврста и компактна клупа конструирана за најголемите тежини!

Со едноставно повлекување на осигурувачот можна е брза и едноставна промена на висината на седиштето. Наслонот на клупата е приспособлив и има 7 различни позиции кои се идеални за изведување вежби со шипка или еднорачни тегови.

Ако сте одлучни за сериозно посветување на тренинг ова е клупата за вас!

Карактеристики:

  • Цврста и стабилна железна рамка
  • Едноставно составување и приспособување на наслонот
  • Наменета за комерцијална употреба или интезивна употреба во домашна атмосфера
  • Дебелина/големина на цевката(mm): 50x70x2
  • Нето тежина на справата: 25 kg
  • Димензии на составена справа (mm): 712x1349x1272
  • Максимална дозволена тежина на тегови и шипки: 150 kg
  • Гаранција: 12 mjeseci

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024