Leovital

Leovital – линија на здравје и виталност во килибарни шишиња! Leovital е линија која нуди широк избор на витамини, минерали и други додатоци во исхраната кои ги задоволуваат потребите на секое тело. Фармацевтите ги дизајнираа според секојдневните потреби на луѓето кои живеат активен и здрав живот, со цел да понудат најдобра комбинација од внимателно одбрани состојки од контролирано потекло. Како долгогодишен лидер во индустријата за спортска исхрана која соработува со најпознатите европски фармацевти и нутриционисти, Polleo Sport ги прифаќа само најдобрите состојки, одобрени од експерти, со цел да создаде производи кои ги задоволуваат потребите на активните луѓе.

Филтрирај
Цена
Распон: 570 ден - 2280 ден
Категорија
Вкус
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување
Mega Taurine, 60 капсули
Leovital
800ден
Testorage Extreme, 90 капсули
Leovital
1.690ден
Бесплатна достава
Tonalin CLA, 90 softgel caps
Leovital
1.870ден
Бесплатна достава
ZMA, 90 капсули
Leovital
1.125ден
ZMA + Melatonin 60 caps
Leovital
1.040ден
Elasti 4 Joint, 120 caps
Leovital
1.490ден
Lipofenom Xtreme, 90 caps
Leovital
2.280ден
Бесплатна достава
Burner, 90 капсули
Leovital
1.230ден
Gold Ashwagandha, 60 caps
Leovital
830ден
Calcium + K1 + D3, 90 caps
Leovital
980ден
Guarana Extract, 90 caps
Leovital
980ден
Electrolyte Salts, 60 caps
Leovital
980ден
MCT Oil, 120 caps
Leovital
1.050ден
MCT Oil + Caffeine 90 caps
Leovital
1.140ден
All in 1 Multivitamin, 90 tabs
Leovital
1.320ден
Potassium 120 tabs
Leovital
630ден
Omega Xtreme Up, 60 softgel
Leovital
910ден
Vitamin D3, 180 caps
Leovital
730ден
Magnesium, 90 caps
Leovital
890ден
Omega 3, 250 softgel caps
Leovital
1.330ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023