Цена

156.280ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

TRAINER IMPULSE

 


Екстремно цврстa и компактна справа дизајнирана за најголеми отпори.  Едноставно влечење на осигурувачот брзо и лесно ја менува висината на мешунките и дава можност за неограничен број вежби за функционална обука, зајакнување и обликување на телото. Ако сте решиле сериозно да тренирате ова е уредот за вас < - цврста и стабилна железна рамка изработена од 2,5 mm дебела цевка - едноставен и безбеден систем на менување на товарот и висината на макарите - наменети за барање лична употреба и полесна професионална кондиција.

Димензии

Должина 180cm

Ширина 90cm

Висина 213cm

Тежина 345cm

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024