Polleo Sport Proseries

PROSERIES е Polleo Sport линија на спортска исхрана, наменета за сите спортисти, рекреативци и љубители на спортот со цел постигнување одлични резултати за време на тренинзите и по најдобра пазарна цена. Polleo Sport ја замисли PROSERIES како своја серија производи со врвен квалитет за правилна исхрана, со која секој што сака да живее активен и здрав живот ќе постигне квалитетен животен стил.

Филтрирај
Цена
Распон: 45 ден - 7099 ден
Категорија
Вкус
Волумен/Грамажа
Диета/Вид на исхрана
Не содржи
Пакување
Процент на протеин
Polleo Sport Vegan Baked Cookie 75 g
Polleo Sport Proseries
130ден
Protein White Chocolate Cream, 200 g
Polleo Sport Proseries
320ден
Proseries 50% Protein Bar, 50 g
Polleo Sport Proseries
130ден
Proseries Pro Whey, 30г
Polleo Sport Proseries
95ден
Proseries Pro Whey, 4,54 кг
Polleo Sport Proseries
7.099ден
Бесплатна достава
Proseries Pro Whey, 908 кг
Polleo Sport Proseries
1.690ден
Бесплатна достава
Proseries Vegan Protein Blend, 1 kg
Polleo Sport Proseries
1.720ден
Бесплатна достава
Proseries Pro Whey, 2 кг
Polleo Sport Proseries
2.999ден
Бесплатна достава
-10%
BCAA ORANGE, LEMON, LIME 750 ML
Polleo Sport Proseries
120ден
108ден
-10%
L-CARNITINE PINEAPPLE 750 ML
Polleo Sport Proseries
110ден
99ден
-10%
L-CARNITINE ORANGE 750 ML
Polleo Sport Proseries
110ден
99ден
-10%
ISO DRINK, LEMON, 750 ML
Polleo Sport Proseries
110ден
99ден
Zero Syrup Raspberry, 425 ml
Polleo Sport Proseries
340ден
Zero Syrup Choco-Orange, 425 ml
Polleo Sport Proseries
340ден
Zero Sauce, Hot Chilli, 425 ml
Polleo Sport Proseries
340ден
Zero Syrup Sweet chilli, 180ml
Polleo Sport Proseries
180ден
Zero Syrup Raspberry, 180 ml
Polleo Sport Proseries
180ден
Zero Calorie Syrup, Triple Chocolate, 180 ml
Polleo Sport Proseries
180ден
Protein Cocoa Cream, 20 g
Polleo Sport Proseries
45ден
Protein White Chocolate Cream, 20 g
Polleo Sport Proseries
45ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023