Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Филтрирај

Цена
Oпсег: ден - ден
Категории

TRX

Сортирај по:
TRX
11.200,00ден
TRX е реквизит кој ќе ви овозможи да изведувате стотици функционални вежби кои ќе развијат сила, издржливост, флексибилност, стабилност на стомачните, грбот и мускулите на карлицата - важни мускули за стабилизација на трупот, рамнотежа, агилност, фун..
TRX
18.820,00ден
TRX е реквизит кој ќе ви овозможи извршување на  стотици функционални вежби со кои ќе развиете сила, издржливост, флексибилност, стабилност, стомачните мускули, грбните мускули и карличните мускули - важни мускули за да се стабилизира торзото, р..
TRX
22.800,00ден
Ремени за вежбање, ПРО Пакет TRX е реквизит кој ќе ви овозможи извршување на  стотици функционални вежби со кои ќе развиете сила, издржливост, флексибилност, стабилност, стомачните мускули, грбните мускули и карличните мускули - важни мускули..
TRX
13.990,00ден
Izvorno kreiran za potrebe borilačkih sportova i za potrebe fizikalne rehabilitacije. TRX Rip Trainer je rekvizit koji će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi, prevenciju od ozljeda, te bržu rehabilitaciju. Rip Trainer pruža jed..
TRX
4.590,00ден
Tрансформираjте го било кој простор во  TRX место за тренинг . TRX Xmount ви овозможува да ги пркачите  TRX ремените  на таванот или на ѕидот од собата. Карактеристики на производот: Може лесно да се прицврсти  на секој ѕ..
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018