Цена

9.190ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Права клупа Power Atleticore

Ниедна домашна теретана не би била комплетна без висококвалитетна клупа. Atleticore Power Bench со сталак за еднорачни тегови овозможува возбудливи и разновидни вежби кои ќе ви помогнат во јакнење, тонирање и дефинирање на мускулатурата. Модерна и класична истовремено, клупата е изградена цврста конструкција и подлога со висока густина за максимална удобност за време на тренинг.

Користењето на еднорачни тегови на рамната клупа е одличен начин сигурно и едноставно да таргетирате поголем број мускулни групи за време тенингот.

Користењето на слободни тегови на рамна клупа исто така потикнува стабилност во трупот што значи дека од вежбите ќе профитираат и вашите стомачни мускули. Клупата е опремена со сталак што значи целата опрема ќе ви биде безбедна и на едно место.

Големиот број позитивни рецензии покажуваат дека Power Bench на Atleticore е супериорен производ кој штеди простор и нуди удобно искуство за време на тренингот. Соодносот на ниска цена и голема вредност ја прават оваа клупа есенцијален дел од секоја домашна теретана.

Карактеристики:

  • Робустна квалитетна клупа со долготрајна подлога
  • Подлога од висока густина
  • Лесно се чисти
  • Вграден сталак за еднорачни тегови
  • Едноставна за монтажа
  • Дебелина/големина на цевка (mm): 50x70x2
  • Нето тежина на справата: 12 kg
  • Димензии на составена справа (mm): 1100x616x398
  • Максимално дозволена тежина на тегови и шипки: 100 kg
  • Гаранција: 12 месеци

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024