Цена

1.140ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Справа за истегнување 131цм

Флексибилноста на телото е можеби една од најважните компоненти на секој спорт. а сепак во големи случаи заборавен. Слабата флексибилност може да биде проблем како во спортот така и во секојдневниот живот. Дополнителната флексибилност не само што дозволува подобар перформанс во спортот туку ни овозможува и подобро фукнционирање на нашето тело. Млади или стари, почетници или професоионалци, стапот за истегнување ке ви овозможи поголема атлетска преднсот. На стапот се означени основните фежби.

·         Големина (cm) 3 x 131 x 3

·         Тежина (kg) 0,3

·         Состав, стаклени влакна, гума

·         Амбалажа (cm) 3 x 131 x 3

·         Амбалажа (kg) 0,32


Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024