Gymstick

Gymstick International е компанија за фитнес опрема, основана во 2003 година и со седиште во Лахти, Финска.Се започна со иновативната идеја за уникатна фитнес алатка „Gymstick“. По иновацијата, компанијата рапидно растеше, нејзиниот бизнис се заснова на обезбедување висококвалитетна фитнес и спортска опрема и на амбиција да им помогне на корисниците на нивните производи да тренираат на холистички и ефикасен начин. Денес тие произведуваат, презентираат и продаваат опрема за теретана и фитнес во Финска и дистрибуира во над 45 земји, на 6 континенти преку илјадници препорачувачи.

Филтрирај
Цена
Распон: 380 ден - 112000 ден
Категорија
Боја
Вид
Волумен
Волумен/Грамажа
Големина
Дебелина
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Подрачје на примена
Пол
Сила/Отпор
Тежина

Gymstick

1.780ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.870ден

Бесплатна достава

Gymstick

3.200ден

Бесплатна достава

Gymstick

5.680ден

Бесплатна достава

Gymstick

870денGymstick

1.580ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.100ден

Бесплатна достава

Gymstick

8.340ден

Бесплатна достава

Gymstick

7.520ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.590ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024