Цена

4.610ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Speed Accelerator

Speed accelerator дозволува најголем обем на отпор на движења и тренинг со помош.Цевките со отпор се движат нанадвор и навнатре како би обезбедиле раст на снага и зголемување на брзина и ефикасност на наглите движења на телото. Speed Accelerator ви овозможува најдобар експлозивен тренинг на пазарот и го користат професионалци низ целиот свет. 

  • Големина(cm): Варира во зависност од истегнувањето
  • Тежина(kg): 1,65
  • Материјал: Најлон, Пластицирани гуми отпорни на пукање, челик
  • Дополнителни информации: Должина на еластичен појас 270 cm (максимална должина 700cm)

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024