Цена

102.580ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Комплет професионални еднорачни тегови од 2,5-25 KG (10 пара)

Понудата содржи:

1 комплет гумирани еднорачни тегови од 2,5-25 KG (10 пара) со вкупна тежина од  275 KG

- еднорачни тегови со висок квалитет наменети за професионални потреби

- анатомски фат за раце

- хромиран завршен диск

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024