Цена

61.240ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

1 Комплет професионални еднорачни тегови од 1-10 KG - 10 пара/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 kg/

Вкупна теѓина : 110 KG

  • еднорачни тегови со висок квалитет наменети за професионални употреби
  • анатомски фат за раце
  • завршен слој од хром
  • гумирани прстени за амротизација на удари

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024