Цена

4.620ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Комплет тегови од 20 kg со куфер

Комплет од променливи еднорачни тегови со вкупна тежина од 20 кг (2 х 10 кг)

Теговите доаѓаат спакувани во ПВЦ куфер за едноставно пренесување

Комплетот содржи:

  • 2 хромирани шепки (2X2kg)
  • 4 блокатори за дискови
  • 4 дискови од 2,5 kg
  • 4 дискови од 1,5 kg
  • пвц куфер

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024