Цена

4.220ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Променливи еднорачни тегови со вкупна тежина од  15 kg (2 x 7,5 kg).  

Комплетот содржи :
2 хромирани шипки 26mm/360mm
4 осигурувачи за блокирање дискови
8 тега со тежина од по 1 kg
4 тега со тежина од по 0,5 kg

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024