Цена

88.000ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена
Комплет од хексагонални еднорачни тегови, 2,5 - 30 кг(12 пара)
- вкупна тежина од  390 кг
- хексагонални гумирани еднорачни тегови со висок квалитет наменети ѕа професионални употреби
- анатомски фат

Комплет од квалитетни хексагонални еднорачни тегови за фитнес клубови и фитнес ентузијасти

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024