Цена

16.700ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена
Chin Dip справа за која содржи вратило и држачи
Самостојна вертикална конструкција за вежбање

Chin dip овозможува јакнење на горниот дел од телото прекунеколку различни позиции

1. вратило - за изведување на згибови со различна одалеченост на фат

2. подлоги за лактови - за изведување на  (knee raise) за јакнење на стомачни мускули (dip chin),

3. држачи- за подигнување и јакнење на гради трицепс и рамо

4. долни држачи за склекови во висина од 30 цм

- квалитетна облога "dura firm"

- фат обложен со непролизгувачки материјал

- ги јакне градите рамото рацете стомачните и сл.Карактеристики
Должина: 150 cm
Ширина: 113 cm
Висина: 212 cm
Тежина: 37 kg

Димензија на држачи: 50x50x1,5mm

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024