Цена

23.550ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Клупа за тренинг – “Standard Pro Telto”
Мултифункционална клупа за тренинг

Оваа квалитетна мултифубнкционална клупа за тренинг по своите карактеристики може да се спореди со професионална опрема која се среќава во фитнес клубови. На оваа робустна клупа може да тренирате Leg curl- превиткување, Leg extension – екстензија, Рамна, коса и навалена бенч клупа во четири различни позиции на наклонување и три различни позиции на седење. “Scott” клупа за бицепс превиткувања со помош на посебни шипки на ланец и комбинирана клупа за вежби со еднорачни тегови.

Карактеристики:
Должина 190 cm
Ширина 95 cm
Висина 155 cm
Тежина 45 kg
Макс. тежина на корисникот135 kg
Макс. бенч потисок 140 kg
Макс. бицепс превиткување 60 kg
Макс. оптеретување на нозе 68 kg

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024