Цена

7.870ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Atleticore, trening elek, professional, 30 kg

Специјално дизајниран тренинг елек со дополнителна тежина ви овозможува изведување на поефикасни вежби за развивање на функционални способности потребни во секој спорт, особено развивање на агилност, експлозивна сила и издржливост.

Додајте дополнителна тежина на вашите вежби и остварете побрзи резултати со помош на тренинг елекот. Дизајниран за да овозможи раст на мускулна маса, сила и моќ на спортистите како и намалување на масти.

Тренинг елекот е совршена тренинг опрема за било која боречка вештина во текот на припремата за борби. Користењето на тренинг елекот за време на вежбањето е ефикасна метода за трошење калории, губење на несакана телесна тежина и зголемување на мускулна издржливост но секако процесот не е лесен и бара вложување на напор!

  • Перничињата од 1кг може да бидат извадени и да се регулира тежината на елекот
  • Универзална големина која лесно се приспособува на телото
  • Тежина: 30 kg

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024