Цена

1.250ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Татамите претставуваат идеална подлога ѕа сите типови на боречки спортови, фитнес, кросфит, пилатес и генерално било каков облик на тренинг кој има потреба од мека и нелизгачка подлога.

Направена е во облик на сложувалка и многу брзо се реди и растура. Препорачана за клубови, градинки (подлога за играње), училишта, домашна атмосфера итн.

Предност:

  • Два типа на дизајн (сина/црвена страна)
  • голема отпорност и флексибилност
  • едноставно за составување и растурање
  • изработени од  EVA (Етилен Винилацетат) кој е отпорен и апсорбра удари

 

Чистење и Складирање:

  • При користење на татамите можете да ги избришете со рачна крпа и средство за чистење подови
  • Скалдирајте на места каде што нема влага

 

Димензии:

100цм x 100цм x 2цм

 

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024