Цена

2.990ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Vinyl Dumbbell Set 15kg се издржливи плочи и може да се подесат од 2-15 килограми. Мекиот винил не остава траги на подот. Краевите на теговите имаат пригодни брави за навој за лесно менување на тежината. Краевите на теговите имаат пригодни брави за навој за лесно менување на тежината.

Vinyl Dumbbell Set вклучува:
- 1 x Dumbbell (450 x 25 mm) 1 кг - 4 x 2,5 кг тежина на винил плоча - 2 x 1,5 кг тежина на винил плоча - 2 x 0,5 кг тежина на винил плоча - 2 x осигурачи
- 4 x 2,5 кг тежина на винил плоча
- 2 x 1,5 кг тежина на винил плоча
- 2 x 0,5 кг тежина на винил плоча
- 2 x осигурачи
Карактеристики:
 Должина на шипката 44,5cm,
со дијаметар 32мм,
ширина на фатот на шипката12 см,
со дијаметар на плочи 25мм
Дијаметар на отвори на плочи 26мм

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024