Цена

1.800ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Високо профилни ребрасти испакнатини се главната одлика на Rumble Roller продуктот на Atleticore за масирање. Испакнатините  не се дел од некој луд дизајн туку нивната еластичност, облик и растојание еден од друг с енаменети за зголемување на неговиот ефект.

Rumble Roller производот е внимателно проектиран за : 

  • допирање до длабоките слоеви  
  • истегнување на мускулите во повеќе страни истовремено
  • концентриран масажен притисок кој овозможува автогена инхибиција
  • подобрен пристап до мекото ткиво во 

Rumble Roller производот е изработен од најквалитетните материјали за максимална ефективност кои осигуруваат подобар перформанс и поголема трајност.
 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024