Цена

15.500ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Олимписки еднорачни тегови

Гумирани плочки со челичен прстен од супериорен квалитетза професионална употреба

2 Кратки олимписки шипки 40 cm/6 kg

4 осигурувачи на федер

4 гумирани плочки од 5 kg

6 гумирани плочки од  2,5 kg
 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024