Цена

1.340ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Gymstick Pro кетлбелот е стилски изграден од леано железо.

 За разлика од традиционалните тегови, во Pro кетлбелите центарот на гравитација е надвор од зафатот на раката. Ова овозможува нишање, поради што активираат повеќе мускулни групи во споредба со вежбање со тегови, целата вежба е поефикасна.

 Достапно во тежини од 4кг, 6 кг, 8 кг, 10 кг, 12 кг, 16 кг.

Пакување:

1x Pro кетлбел, 4 кг

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024