Цена

2.080ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

JAMIESON GLUCOSAMINE CHONDROITIN EXTRA STRENGHT 900 mg е производ кој:

  • Ја намалува болката во зглобовите
  • Помага во спречување на оштетувањето на ‘рскавицата

Глукозамин сулфат е биолошка компонента природно присутна во ‘рскавицата и синовијалните течности каде ги формира главните структурни компоненти и игра клучна улога во формирањето и заштитата на ‘рскавицата.

Хондроитин сулфат е еден од главните полисахариди на протеогликаните присутни во сврзното ткиво и во синовијалната течност што ги опкружува зглобовите и помага во регенерирање на ‘рскавицата.

JAMIESON GLUCOSAMINE CHONDROITIN EXTRA STRENGHT 900 mg

Состав во 1 мека капсула:

Глукозамин сулфат   ………………………..500 mg

(Глукозамин сулфат добиен од ракчиња)

Хондроитин сулфат…………………………..400 mg

(Хондроитин сулфат натриум од ‘рскавица од говеда)

Начин на употреба – возрасни:

1 мека капсула три пати во текот на едно деноноќие со оброк.

Пакување:

Пакување со 125 меки капсули.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024