Цена

7.560ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Тенок тракер кој ве инспирира секој ден

Вашето тело е уникатно. И вашето видење треба да биде.

Целодневно следење на активностите

Срцевиот ритам 24/7

Алатки за подобар сон

Бесплатна проба, период од една година за Premium *

Активни зони за неколку минути

Траење на батеријата до 10 дена **

Целодневно следење на активностите

Секој дел од денот влијае на вашите цели, така што Inspire 2 следи чекори, растојание, часовна активност и потрошени калории

Срцевиот ритам 24/7

Максимизирајте го вежбањето со зоните на отчукувањата на срцето, следете ги фазите на спиење и подобро проценете го согорувањето на калориите.

Алатки за подобар сон

Изградете подобри навики за спиење - од гледање на вистинскиот резултат на спиење до негово подобрување со корисни совети, фази на спиење и шеми на спиење.

Активни зони за неколку минути

Заработувајте минути од активна зона секој пат кога ќе ја достигнете целната зона на отчукувањата на срцето и следете дали ги добивате препорачаните 150 минути активност за пумпање на срцето секоја недела.

Бесплатен пробен период од една година за Premium *

Добијте персонализирани сознанија засновани на вежбање, отчукување на срцето и спиење и видете како вашите постапки влијаат на здравјето.

* Само за нови Premium корисници. Проверете ги T&C на Fitbit.com

Добијте персонализирани сознанија, инспирирајте се

 

Користете го вашиот Fitbit секојдневно и брзо пристапувајте до податоците за здравјето, активностите и спиењето. Чувствувајте се овластени со приклучување на заедницата на Fitbit, влегување во социјалните предизвици, стекнување детални увиди и гледање на вашиот напредок додека се подобрувате - сето тоа на едно место.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024