Fitbit

Fitbit технологијата за носење е тука да ве инспирира да живеете поздрав и поактивен живот. Производите што беспрекорно се вклопуваат во вашиот животен стил можат да измерат колку калории сте потрошиле за време на тренингот, да го следат вашиот пулс, режимот на спиење, а исто така може да ја измерат температурата на вашето тело за да можете да ги достигнете вашите цели, без разлика какви се тие.

Филтрирај
Цена
Распон: 1280 ден - 23150 ден
Категорија
Боја
Вид на екран
Компатибилност
Траење на батерија
Функционалности

Fitbit

16.500ден

Бесплатна достава

Fitbit

7.560ден

Бесплатна достава

Fitbit

7.560ден

Бесплатна достава

Fitbit

7.560ден

Бесплатна достава

Fitbit

4.000ден

Бесплатна достава

Fitbit

4.000ден

Бесплатна достава

Fitbit

16.500ден

Бесплатна достава

Fitbit

16.500ден

Бесплатна достава

Fitbit

16.300ден

Бесплатна достава

Fitbit

16.300ден

Бесплатна достава

Fitbit

13.780ден

Бесплатна достава

Fitbit

23.150ден

Бесплатна достава

Fitbit

1.500ден

Бесплатна достава

Fitbit

10.150ден

Бесплатна достава

Fitbit

10.150ден

Бесплатна достава

Fitbit

10.150ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024