Цена

1.890ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Мултикс  вратило за на врата

Со помош на оваа едноставна шипка се зајакнуваат мускулите на грбот, бицепсите и останатите мускули на вратата од вашата соба!

Оваа шипка за згибови едноставно се поставува на рамките на вратата. Прилагодлива е за ширина на врата од 62-92 цм.

Има пријатен сунѓер против пролизгување додека се држите.

Начин на поставување на оквирот на вратата:

На оквирот од вратата на двете страни се прицврстува округлиот осигурувач со величина од 1цм. Еноставно се одвртуваат краевите на потребната должина, како би се наместил осигурувачот и прицврстил на оквирот на вратаата.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024