Цена

610ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Реакционата топка е популарна тренинг алатка во многу спортови. Бидејќи топката отскокнува непредвидливо и брзо, го подобрува тренингот со тоа и вашето време на реакција, координација на око и рака и можност за промена на правецот на летот.

 

Со топката за реакција можете да вежбате сами, во парови или во групи. Може да се одбие на ѕидот или на земјата / подот. Топката е со дијаметар од 7 см и е црвена за да може добро да се види.

 

Техничка информација

 

Големина (см) 7 x 7 x 7

Тежина (кг) 0,07

 

Гумен материјал

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024