Цена

23.400ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Квалитетна олимписка шипка со носивост од 1500Lb (690кг) со должина од 220цм

Олимписка шипка со врвен квалитет и еластичност со максимална издржливост на повлекувачка сила, прецизно изработена со црн цинк

Наменета за натпревари и тренинзи со олимписки подигнувања како и комерцијално употребувана во фитнес клубови

Опис на производот

  • Ротациски состав опремен со 8 иглични лежишта
  • Тежина околу 20кг(+/- 200гр)
  • Внатрешен размер 131 cm
  • Дебелеина на фат 28 mm
  • Дебелина на цилиндарот за плочките: 50mm
  • Ширина на цилиндарот за плочките 40 cm
  • Гранична повлечна сила од – 216,000 PSI
  • Толеранција на превиткување со маскимална тежина не надминува 0,5mm
  • Завршеток изработен од: црн цинк

Известување: осигурувачите дополнително се нарачуваат

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024