Цена

3.390ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Олимписка еднорачна шипка 
Кратка олимписка шипка - 1 парче

Дијаметар. 28 mm / 50 mm

Рамна олимписка шипка со должина од 500мм

Внатрешен размер на фат 130мм

Понудата содржи:
1 парче хромирана шишка за еднорачен тег; осигурувачите- дополнително се нарачуваат

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024