Цена

4.900ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Landmine Torsonator

Landmine Torsonator претставува повеќенаменска и ефтина алтернатива во однос на класични фитнес справи како на пример, T-Bar Row или Sholder press. Исто така, тренингот со Torsonator сетот е одличен начин со кој почетници можат да ги развијат техниките на squat или мртво подигнување со фиксирање на шипката која ќе се движи во превиден лак. Вежбачите можат да се навалуваат кон тежината или обратно, со цел да совладаат техники на сигурен начин и да ги поправат држењето и рамнотежата.

Сетот вклучува:
- landmine состав за шипка (олимписка или стандардна)
- рачен фат за шипките

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024