Цена

960ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Flip-lock осигурувачи

Едностраната ротирачка брава со едно поставување сигурно ги стега осигурувачите. Flip-lock осигурувачите имаат цврста рамка и обликувани влошки кои се прилагодуваат под притисок. Дизајнирани за стандардни олимписки шипки од 50mm.

Величина (cm) : 8 x 5 x 8

Тежина (kg) : 0,34

 

Материјал: Пластика и гума

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024