Цена

5.080ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Оваа шипка ви овозможува да го менувате стисокот во зависност од саканата вежба, за да можете да ја користите за да ги активирате бицепсите на различни начини.

 

Фиксните тегови се потребни во фитнес клубовите, полесни се за користење, овозможува побрзо менување на тежината на тегови, а воедно може да ги користат и поголем број членови, просторот за вежбање е поуреден.

 

Висококвалитетен фиксен тег со комерцијален квалитет.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024