Цена

74.750ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Најдобра Wireless верзија на Compex, дизајнирана за најдобрите, оние кои практикуваат физичка активност секој ден во неделата. Мускулниот стимулатор Compex SP8.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува јачината на мускулот за 30 %.
Ја содржи функцијата Mi-scan (персонализирана функција која има за цел да ја мери подготвеноста на мускулот на регијата која ќе се третира). Единствен уред кој се издвојува по функцијата Mi-autorange (автоматско одредување на најсоодветното ниво на стимулација). Со Mi-tens функцијата се определува оптималната сила на стимулација на мускулот. Compex SP8.0 исто така доминира по функцијата Mi-action. --Со оваа функција се оптимизира ефикасноста од Mi-sensor функцијата. Доброволно се комбинираат електростимулации и контракции кои даваат перфектни резултати по само три сесии од користењето;
Го зголемува VO2 max за 7 %;
Ја редуцира млечната киселина која се лачи по напорна физичка активност за 25%;
Го зголемува протокот на крв за 300%;

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024