Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Филтрирај

Цена
Oпсег: ден - ден

Compex

Сортирај по:
Compex
13.800,00ден
Compex Fit1.0 Мускулниот стимулатор Compex fit1.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за тонирање на мускулна маса, ослободување од болката која се јавува при воспалителни процеси, и најважно рехабилитација..
Compex
29.000,00ден
Compex Fit3.0 Мускулниот стимулатор Compex fit3.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го з..
Compex
40.000,00ден
Compex SP4.0 Најдобра wire верзија на Compex. Мускулниот стимулатор Compex SP4.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција, и најважно рехабилит..
Compex
74.750,00ден
Compex SP8.0 Најдобра Wireless верзија на Compex, дизајнирана за најдобрите, оние кои практикуваат физичка активност секој ден во неделата. Мускулниот стимулатор Compex SP8.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична мож..
Compex
40.000,00ден
Детали за производот:Зголемува сила: + 27%Зголемува експлозивност: +15%Зголемува вертикален скок: +14%Зголемува мускулен волумен: +8%Редуцира млечна киселина: -25%Технологија: bežičniMuscle Intelligence: MI-scan, MI-range na 2 modula(opciono 4..
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018