Цена

40.000ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Најдобра wire верзија на Compex. Мускулниот стимулатор Compex SP4.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува јачината на мускулот за 30 %. Содржи Mi-sensor кабел – сензор кој го конектира стимулаторот со електродата притоа ги мери физиолошките карактеристики на мускулот.
Мускулниот стимулатор SP4.0 е наменет за оние кои практикуваат физичка активност три пати неделно. Ја содржи функцијата Mi-scan (персонализирана функција која има за цел да ја мери подготвеноста на мускулот на регијата која ќе се третира). Содржи и Mi-range функција (со оваа функција се менаџира оптималната фрекфенција на стимулации). Со Mi-tens функцијата се определува оптималната сила на стимулација на мускулот.
Го зголемува VO2 max за 7 %;
Ја редуцира млечната киселина која се лачи по напорна физичка активност за 25%;
Го зголемува протокот на крв за 300%;

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024