Цена

13.800ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Мускулниот стимулатор Compex fit1.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за тонирање на мускулна маса, ослободување од болката која се јавува при воспалителни процеси, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува
јачината на мускулот за 30 %. Апарат за оние кои практикуваат активности еднаш до два пати неделно. Ја намалува болката при воспалителни процеси.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024