Цена

2.190ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper теговите го амортизираат ударот. Дијаметарот кој е еднаков кај сите плочки и специјалниот материјал од кој се направени ја штитат поодлогата, спречуваат отскокнување и ја смалуваат буката..

Плочките се 100% изградени од високо отпорна гума која намлува бука, ја штити платформата и ццелосно го амортизира ударот што значи дека нема отскокнувања при нагло испуштање на тегот.

  • дијаметарот на дупката е 51mm прилагоден со олимписки шипки
  • целосниот дијаметарот на сите тегови е 45 cm
  • содржат челичен прстен

Пакување:

1 парче Bumper тег од 5 kg

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024