Цена

23.970ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Рамна шипка Elite долга 220 cm и носивост приближно 907 kg (2000 Lb)

 

Должина: 220 см

Носивост: 2000 Lb (приближно 907 kg)

Растојание за зафат: 130 cm

Дебелина на рачката: 28 mm

Должина на цилиндарот за редење: 40 см

Лежишта: 8 лежишта, 4 топчести и 4 игли

Завршување: црна QPQ

Тежина: 20 кг

 

Со дебелина на рачката од 28 mm и внатрешно растојание помеѓу цилиндрите од 130 cm, оваа квалитетна олимписка шипка е идеална за широк опсег на намени, од употреба за преса на клупа, до сквотови, мртво кревање итн. Неговите димензии и рачки ги задоволуваат стандардите . Шипката има беспрекорен спин, цилиндрите се вртат многу непречено околу вратилото, тие се обезбедени од паѓање од обрачот, така што можеме да го препорачаме за Crossfit и олимписки кревања.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024