Цена

3.790ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

 

Фиксно вратило за ѕид и вреќа за бокс

 

Фиксно ѕидно вратило, цврста конструкција и голема носивост на кое можете да ги правите сите врсти на згибови, грб и бицепс.

1ком ѕидно вратило и носач за вреќа

Димензии Носивост:350 kg

Ширина распон: 90 cm

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024