Цена

1.650ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

·         Идеален алат за спортски тренинг за подобрување на движење, брзина, сила на нозете и рамнотежа

·         Може да се користи за загревање, ладење и други бројни движења

·         10 делови од 15х15 квадрати, вкупна должина од 12.5ft

·         Додатно има торба за носење и 4 метални шајки

·         Uključuje premium UFC maloprodajnu ambalažu

·         Димензија на пакетот: 45.21 x 12.7 x 7.87 cm

·         Тежина: 771.11 g

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024