Цена

3.550ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Slam ball

Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина

Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања.

Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога и во спортската медицина. Исто така slam медицинката ефективно се користи во плиометриски тренинзи за зголемување на експлозивната сила во сите спортови.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024