Цена

6.000ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Плио Бох 75цм

1 PLYO Кутија 75цм

Се користи во затворени и отворени простори

Плиометриски кутии или plyobox/plyo платформи се неопходен дел од тренингот за развивање на експлозивна сила на нозете, одразот.

Плиометриските вежби секојдневно се користат во спортовите каде што е потребна експлозивна сила како на пример спинтеви, скокови и фрлања во атлетика, кошарка, одбојка, фудбал, ракомет и многу други спортови.

Плиометријата може да се дефинира како спој на вежби кои овозможуваат максимална мускулна сила во најкратко можно време.

Скоковите на plyo box ја искористуваат силата на гравитацијата за брзо истегнување на мускулите кои со континуиран тренинг формираат еластична енергија и експлозивна сила за подобрени и поефикасни резултати. Основната цел на плиометриските тренинзи е развој на што поголема реактивна сила што значи дека секаде каде што се среќаваат брзи и експлозивни вежби и нагли промени може да се најдат и plyo box-ови. Незаменлив дел од функционални спортски тренинзи и Crossfit.

  • Квалитетна, цврста и издржлива метална конструкција
  • Широка основа за стабилност на платформата
  • Противлизгачка површина
  • Можност за склопување и расклопување
  • Боја: црвено-црна

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024