Цена

1.050ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Спектарот на мултивитамини и минерали е формулиран според најновите истражувања за современите нутритивни потреби.
Максималната моќ на производот обезбедува широк спектар на есенцијални хранливи материи со синергиска комбинација од 14 витамини и 11 минерали, и 2 адјуванси.

90 обложени таблети.

100% или повеќе пд Вашите дневни потреби за витамини.

Природна енергетска имуна заштита.

ЕДНАШ ДНЕВНО!!!

Пакување со 90 обложени таблети.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024