Цена

4.590ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена
Медицинка
Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација. 
Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начин се зајакнуваат градите, рацете, нозете и севкупната сила
Се користат и во училиштата како незаменливо фитнес помагало.
Можат да се изведат секаков тип на вежби кои вклучуваат подигнување, превиткување и вежби каде што сакаме да изолираме одредена мускулна група и да ја зајакнеме.
Медицинката ја користат и лица или спортисти како средство за рехабилитација по здобивање со повреда.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024