Цена

4.090ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Известување: Во цената е вклучена една латекс трака и бојата може да варира од таа на сликата

Совршено помагало за подобро изведување и  зголемување на отпорот на вежби како што се мртво кревање, бенч прес, вежби со кетлбел и сл. 

Изработен од издржлива латекс трака за посилен отпор и подолго траење.
Користете една или повеќе траки за максимален ефект.
Направени во форма на прстен кој нуди поголем мускулен отпор во двете насоки и со тоа и поквалитетен и поефикасен тренинг со рамномерно распореден отпор.
Кога мускулите ни се во контракција тие се кратки и силни. Латекс траките го прават спротивното односно со поголемо ширење добиваме поголем отпор. Поради тоа нудат најприродна и најраспоредена форма на мускулен отпор.
Вежбите со латекс траки најчесто се користат за додавање на отпор на функционални движења кои ги прави телото и поретко се користат за изолирање на одредена мускулна група.
Исто така може да се користат за намалување на отпорот кај вежби како што се згибови, chin dips и сл.

Должина на споен и исправен прстен: 104 cm (208 cm ukupno)

Дебелина на латекс тракта: 1,27 mm

Отпор: 20-60 kp (од најтенките 1,27mm до најшироките 10,5mm)

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024