Цена

6.920ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

 

Браниците за трошки се направени од мешавина од девствена гума и избрана рендана рециклирана гума. Пред вулканизирање на браникот, од рециклираната гума се отстрануваат сите нечистотии, како масти, масла, метали и слично.

Предноста на Hi-Temp браниците со обоени точки е тоа што точките со забележлив контраст во боите кои (во зависност од тежината) одговараат на традиционалните бои на олимписките табли, го олеснуваат наоѓањето на браникот на саканата тежина, а воедно времето го прави просторот побезбеден, поорганизиран и уреден.

Отсега можете да тренирате со олимписка мрена дури и над вашата граница, бидејќи токму тоа е основната намена на оваа мрена! Кога вашите мускули откажуваат, ја испуштате тежината од вашата рака од која било висина, а плочите на браникот го апсорбираат ударот. Истиот дијаметар на сите плочи и специјалниот материјал ја штити површината, спречува скокање и ја намалува бучавата.

Плочите на браникот се многу отпорни, ја намалуваат бучавата, го штитат подот или платформата, целосно ги апсорбираат ударите и нема враќање при ненадејно слетување на површината.

  • Дијаметар на дупка 51 mm за олимписки шипки
  • Сите плочи се со ист дијаметар
  • Челичен прстен
  • Тежина: 25 кг

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024