Цена

4.200ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Gym Hammer, 10 kg

Gym Hammer, е сериозен дел од опрема за вежбање кој најчесто се среќава во crossfit тренинзите, употребуван од страна на ММА борци и спортисти. 

Овој цврст метален чекан е дизајниран за тренинзи со висок интензитет. Со негова помош ќе ја подбрите вашата кондиција и ќе ги зајакнете мускулите на рацете и целиот труп.

Тренинзите најчесто се револвираат околу удирање на чеканот во јака гумена површина. При секој удар чеканот отскокнува и поради тоа бара од корисникот многу подобра контрола концентрација и рамнотежа. Поради несекојдневниот распоред на тежина чеканот нуди потполно друга димензија во јакнењето на мускулите од класичната шипка и е поефективен во создавање на функционална сила и кондиција. Со него истовремено се подобруваат издржливоста, флексибилноста, силата на трупот и целосниот работен капацитет. Чекоанот ќе го крене нивот на вашиот тренинг на ново ниво и со негова помош ќе развиете ја развиете потребната форма за спортот со кој се бавите.

Чеканот може да го употребите за загревање или како одличен finisher на крајот на тренингот. 

Карактеристики:

  • Мазна и удобна површина
  • Рачка прилагодена за посигурно држење
  • Дизајниран за голем број на вежби за раце или јакнење на трупот
  • Тежина: 10 kg

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024