Цена

7.360ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

  

Гумиран Кетлбел

Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел

Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и руско ѕвоно.

Во последно се повеќе станува популарен поради видливите резултати. Се користи во спортови како дел од кондициони подготовки, а и од страна на рекреативци кои сакаат да си ги подобрат функционалните способности, сила и изглед.

Предностите на тренинг со кетлбел: поголемо оптеретување на подлактиците поради обликот на рачката, дополнително внимаваме на стабилност поради тоа што мора да одржуваме контрола, одличен учинок во подобрувањето на кондицијата поради комплексноста на движењата кои се изведуваат, можност за подобрување на експлозивна сила, издржливост, добар тип на интерактивна спортска активност поготово за рекреативците.

Усовршете ја техниката на вежбање со кетлбел и почувствувајте ги резултатите.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024