Цена

320ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Декстроза 500 g

 

Декстроза или глукоза е едноставен и најважен јаглерохидрат, претсавува квалитетен извор брза енергија.

Најдобар начин на внесување едноставни шеќери за спорстисти кои имаат многу поголеми енергетски потреби од просечните луѓе.Односно има високи гликемиски индекс (GI), т.е. има многу брза апсорпција.  Може да се употребува со вода пред, за време и по тренинг бидејќи осигурува енергија, а притоа не претставуава товар за органите на варење.

На нејзиниот транспортен систем може да се базира транспортот на креатин и/или аминокиселините односно протеинините.

  • Polleo Sport декстроза доаѓа од ЕУ преку строги контроли на квалитет и за разлика од други, декстрозатата нема додатоци и конзерванси, т.е. таа е идеална за спортска употреба
  • Изработено резиме во ЕУ, строга контрола на квалитетот, високи гликемиски инекс, за разлика од другите декстрозата нема додатоци и е иеална за спотска употреба без додатоци и конзерванси
  • Јаглехидратите придонесуваат за одржување на издржливоста за време на продолжено вежбање и ја подобруваат апсорпцијата на вода за време на физичка активност

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024