Sveltus

Горд дизајнер на Elastiband®, оригиналниот производ. Sveltus е експерт за дизајн и производство на фитнес и велнес додатоци повеќе од 25 години.

Филтрирај
Цена
Распон: 240 ден - 16500 ден
Категорија
Вид
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Сила/Отпор
Тежина

Sveltus

1.800ден

Бесплатна достава

Sveltus

2.040ден

Бесплатна достава

Sveltus

810денSveltus

1.090денSveltus

270денSveltus

720денSveltus

720денSveltus

720денSveltus

490денSveltus

3.920ден

Бесплатна достава

Sveltus

4.670ден

Бесплатна достава

Sveltus

1.420денSveltus

1.650ден

Бесплатна достава

Sveltus

6.700ден

Бесплатна достава

Sveltus

3.290ден

Бесплатна достава

Sveltus

1.720ден

Бесплатна достава

Sveltus

16.500ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024